Тя има над 15 години опит във финансовата сфера. Към

...
 Тя има над 15 години опит във финансовата сфера. Към
Коментари Харесай

Наталия Тодорова: Родителите да не се притесняват да говорят за пари с децата си

 

Тя има над 15 години опит във финансовата сфера. Към момента е капиталов шеф във фонд за дялови вложения. А тематиката за финансовата просветеност при децата е нейна персонална идея, на която се е посветила.

Снимка: Наталия Тодорова, персонален списък

Наталия има вяра, че това не е просто познание за парите, само че и образуване на привички, умения и просвета за ръководство на персоналните финанси. Водена от убеждението си, тя основава Националния училищен конкурс „ Моята паричка “ , с който цели да разсъни отношение към тематиката както вкъщи, по този начин и в учебно заведение.

 Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор

Снимка: Моята паричка, списък

Инициативата предизвика въображението и любознанието на децата, които пресъздават план на лична банкнота посредством рисунка.

Наталия е създател на просветителни запаси за парите и ръководството на персоналните финанси, като дава препоръки и в своя личен блог The Little Chef. Темата участва интензивно и в нейното семейство. Тя е омъжена и е майка на очарователните Кари и Димитър.

 Наталия Тодорова Снимка: Наталия Тодорова, персонален списък

Разказваме ви нейната персонална история в поредицата ни „ Жените на България “ .

 

Наталия е едно от красивите и сполучливи лица във финансовия свят и несъмнено ще се изненадате, че първото ѝ висше обучение е по специалността „ Журналистика “ към Софийския университет. Първата ѝ работа също е в областта на връзките – още като студентка отива в пресцентъра на Министерството на труда и обществената политика.

 

Снимка: Наталия Тодорова, персонален списък

„ В 7 ч. сутринта правех обзор на печата. Това се случва преди 20 години и помня, че ръцете ми ставаха черни от мастилото “, споделя тя, само че точно този професионален път я води още по-навътре в областта на връзките и ПР, с цел да продължи до обществените структури и да попадне в капиталовата среда.

 

За пътя ѝ към най-високата позиция в " Катаржина Естейт " описваме в поредицата " Жените на България "

 

„ При мен идваха хора с специалности, с обучение, много постоянно с бизнеси, които не разбираха сериозна част от икономическите процеси или финансови принадлежности. Липсваха им умелост и познания “, споделя тя.

Ежедневните срещи с клиенти и работата с тях ѝ демонстрират какъв брой по-дълбоки са проблемите и че в случай че желаеме идващите генерации да бъдат по-информирани и осъзнати по тематиката за парите, би трябвало да стартираме с промени от ранна детска възраст. Темата предизвика още по-голямо внимание у нея и в ролята ѝ на майка на две деца.

Снимка: Наталия Тодорова, персонален списък

Така Наталия, взаимно с едно от издателствата у нас, създават план – просветителни карти, които показват по забавен метод термини, феномени и процеси за парите.

 

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР